Jump to content

Tiger Woods 12. lett a Honda Classic versenyen

2018. 02. 26. 19:23

A korábbi klasszis golfozó úgy érzi, egyre jobban megy neki a játék, egyre jobban visszarázódik a versenyzésbe.

 

A korábbi világelső Tiger Woods visszatérése óta a legjobb teljesítményét nyújtotta a profi golfozók vasárnap zárult Honda Classic elnevezésű viadalán, melyen a 12. helyen végzett Floridában.



A sportág elmúlt több mint két évtizedének első számú alakja tavaly november végén egy meghívásos versenyen tért vissza közel egyéves kihagyás után, majd a US PGA Touron január végén szerepelt először. A legrangosabb sorozatban első versenyén a 23. lett, egy hete viszont két nap után kiesett a Genesis Openen.

Ezúttal nem fenyegette a gyors búcsú réme, ugyanis a Palm Beach Gardensben rendezett, 6,6 millió dollár összdíjazású viadalon kiegyensúlyozottan játszott, s végül a négy napot az alapütésszámmal megegyező 280 ütéses eredménnyel az előkelő 12. pozícióban zárta.

"Úgy érzem, minden egyes nappal egyre jobban megy a játék, s egyre inkább visszarázódok a versenyzésbe" - nyilatkozta elégedetten a 42 éves sportoló.

A versenyt Justin Thomas nyerte úgy, hogy Luke Listhez hasonlóan 272 ütéssel zárt, majd a rájátszás első pályáján azonnal eldöntötte az első hely sorsát.

A 24 éves amerikai golfozó - aki tavaly megnyerte az év negyedik Major-viadalát, a PGA Championshipet - sikeréért 1,188 millió dollárt kapott.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: MTI,)