Jump to content

NBA: 27 ezren várják a Clevelandbe visszatérő LeBron Jamest

2014. 07. 29. 12:46

Néhány óra alatt minden jegyet eladtak arra az eseményre, amelyen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliershez visszatérő LeBron James köszönti rajongóit szülővárosában. James négy éve botrányos körülmények között igazolt Clevelandből Miamiba, ám a szurkolók az évek alatt megbocsátottak a "tékozló fiúnak", aki visszatérésének bejelentésével hatalmas örömöt okozott a város lakóinak.

A jövő pénteki ünnepséget Akronban a 27 ezer néző befogadására alkalmas InfoCision Stadiumban rendezik meg, az eseményre ingyen lehetett belépőhöz jutni. Természetesen a jegyeket pillanatok alatt elkapkodták, ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen amióta James bejelentette visszatérését a város szinte szüntelen eufóriában van. A játékos birtoka körül folyamatosan hatalmas tömeg látható, mindeni a hazaköltöző sztárra kíváncsi, aki a szomszédoknak a nagy felfordulás miatt sütit küldetett kiengesztelésül.

A 203 centis kosaras 2003 és 2010 között erősítette a Cavalierst, 2007-ben döntőbe vezetve a csapatot, majd 2010 óta két bajnoki címet szerzett a Miami Heattel. James a visszatérése mellett azt is bejelentette a napokban, hogy ahogy hét éven keresztűl Cavs játékosként tette, úgy a jövőben is a 23-as mezt hordja majd.

(Fotó:prezi.com;rustwire.com)