Jump to content

NBA: nem árusítják a clevelandi újonc mezét

2014. 08. 03. 13:20

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) hivatalos honlapjáról elérhető webáruház kínálatából kikerült az idei játékosbörze első választottjának, Andrew Wigginsnek a meze. A Cleveland Cavaliers által kiválasztott kosárlabdázóval kapcsolatban hetek óta azt hallani, hogy egy több játékost érintő cserével a Minnesota Timberwolves együttesénél köt majd ki, hogy a Cavs megkaphassa Kevin Love-ot. A felek természetesen nem kommentálták a média értesüléseit, ám az, hogy Wiggins Cavs meze nem kapható, erősíti a pletykákat.

Szombat óta nem lehet kapni az NBA webáruházában Andrew Wiggins mezét. A fiatal játékos, aki az idei játékosbörzén az első helyen került kiválasztásra a Cleveland Cavaliers által még be sem mutatkozott a ligában, de már lázban tartja a szurkolókat, igaz nem feltétlen a játéka miatt. Sokkal inkább azért, mert a Cavs vezetősége cserealapként szánja Kevin Love-ért a Minnesota csapatának, ám egyelőre nem lehet tudni, hogy létre tud-e jönni az ügylet. Love-ot a visszatérő LeBron James szeretné nagyon maga mellett tudni, hiszen a játékos leigazolásával a Cleveland potenciális bajnokesélyesként várhatná az idényt.

Wiggins már aláírta újonc szerződését, ez pedig megkötötte a clevelandi vezetőség kezét, ugyanis 30 napig a szabályok értelmében nem cserélhetik el, ám amint letelik ez az idő, megkezdődhetnek, pontosabban folytatódhatnak a tárgyalások. Hiszen a két csapat már hetek óta alkudozik, Wiggins mellett a 2013-as 1/1-es, Anthony Bennett is a cserealap részét képezi, valamint még két jövőbeli első választott.

Mindeközben Love visszalépett az amerikai válogatott vb-csapatában való részvételtől, Bennett pedig nem játszik felkészülési mérkőzéseket a Cavs színeiben. Mindezek azért elég erősen azt jelzik, hogy a háttérben már megszületett az egyezség, csak a szabályok miatt ezt még nem lehet nyilvánosságra hozni. A Wiggins drukkereknek pedig egy picit még várniuk kell, hogy kedvencük meze visszakerüljön a webshopba, ám gyaníthatóan az már minnesotai színekben kerül a választékba.

(Fotó:newyork.cbslocal.com)