Jump to content

NFL: Hiába Bortles remeklése, Henne a kezdő

2014. 08. 23. 12:24

A Jaguars harmadik előszezon-meccsén is nagyszerűen teljesített a csapat újonc irányítója, ennek ellenére a mérkőzés után a floridai együttes vezetőedzője, Gus Bradley kijelentette: az alapszakasz első fordulójában Chad Henne lesz a jacksonville-iek kezdő QB-ja.

Bortles 158 yarddal és egy touchdownnal zárta a Jaguars magyar idő szerint szombat hajnalban rendezett, Lions elleni felkészülési meccsét. A csapat eddigi három előszezon-mérkőzésén kimondottan jónak számító 103.9-es passer ratinget mutathat fel az újonc irányító. Hiába nyújt(ott) azonban biztató teljesítményt az idei draft 1/3-asa, Gus Bradley-ék ragaszkodnak eredeti tervükhöz, vagyis a szezonnak a rutinosabb Chad Henne-vel vágnak neki, amiről már az utolsó felkészülési találkozó előtt határozott az edzői stáb.

Kérdés, ha Henne csalódást keltő játékkal áll elő az alapszakaszban, meddig fognak ragaszkodni Bradley-ék a veterán QB-hoz, látva, hogy Bortles várakozásokat felülmúló teljesítményt nyújtott az előszezonban. Könnyen elképzelhető, hogy az egyelőre második helyre szoruló újoncnak nem sokat kell várnia arra, hogy tétmeccsen is debütálhasson az NFL-ben.

Fotó: fansided.com