Jump to content

Baseball: 144-el száguldó labda találta arcon a Miami sztárját - videó

2014. 09. 12. 09:54

Giancarlo Stanton a Miami Marlins baseball csapatának játékosa súlyos balesetet szenvedett csapata Milwaukee elleni mérkőzésén az MLB legutóbbi játéknapján. Stantont ütéshez készülődött, ám az ellenfél dobójátékosa nem szándékosan, de arcon találta. A labda 144 km/h-ás sebességgel találta el Stantont, aki súlyos arcsérüléseket szenvedett.

Standon az ötödik játékrész közepén készülődött ütéshez, amikor a Milwaukee csapatának dobója, Mike Fiers eltalálta. A pitcher elrontotta a dobást, a labda messze elkerülte a térd és mell közötti zónát és több mint 140 km/h-ás sebességgel vágódott bele Stanton arcába. A Marlins játékosa természetesen rögtön elterült, Fiers pedig a kezébe temette az arcát, tudta, hogy bár nem szándékosan dobta meg Stantont, de nagy a baj.

A hírek szerint a játékos akár a teljes szezont is kihagyhatja, miután több öltéssel kellett összevarni az arcát, eltörött az álkapcsa, valamint több helyen az arccsontja és több foga is kitört. Stanton karrierje legjobb idényét teljesíti, soha ilyen jó dobószázalékkal nem rendelkezett, nem volt ennyi ütése és pontszerzése sem, ami pedig a hazafutásokat illeti, 37-nél jár, ami egyéni csúcsbeállítás.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: