Jump to content

NFL: Újabb családverő, letartóztatták Dwyert

2014. 09. 18. 08:24

Ha egyszer valaki borul, mindenki borul vele... Újabb NFL játékost érintő botrány: A phoenix-i rendőrség letartóztatta az Arizona Cardinals running back-jét, Jonathan Dwyert családon belüli erőszak vádjával.

A rendőrség egyelőre nem adott túlságosan sok információt a letartóztatás kapcsán, ám azt tudni lehet, hogy az állítólag júliusi ügyben szerepel egy 27 éves nő és egy 18 hónapos kisgyermek, Dywer élettársa és gyermeke.

A rendőrségi szóvivő azt is hozzátette, hogy Dwyer a letartóztatás idején együttműködött, beismerte, hogy volt két családon belüli incidens, de a fizikai erőszak vádját tagadja.
A 25 éves játékost egyrendbeli csonttöréssel járó súlyos testi sértéssel, kiskorú ellen elkövetett súlyos testi sértéssel, kétrendbeli rongálással és azzal vádolják, hogy nem hívott segítséget a súlyos testi sértés elkövetésekor.

Az esetek a szomszédok vallomásai alapján júliusban történtek, melyek után Dwyer élettársa gyermekével együtt elmenekült az államból. A rendőrség szerint a hölgy csak szeptember 11-én jelentette az esetet a rendőrségnek, korábban pedig azért nem mert szólni, mert Dwyer öngyilkossággal fenyegette őt sms-ekben.

Az Arizona Cardinals a vádak súlyosságát figyelembe véve azonnal felfüggesztette a játékos mindennemű csapattevékenységét.

(szp)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: businessinsider.com)