Jump to content

NFL: Johnny Football jó hasznát veszi a Heisman-trófeának

2014. 09. 20. 07:15

Johnny Manziel bár még sokat nem játszott a Cleveland Browns együttesében, egyetemi előélete és a maga köré felépített PR-nak köszönhetően mégis hatalmas sztár nem csak Clevelandban, de az NFL-ben egyaránt. Manziel életében, mint minden fiatal játékos esetében hatalmas szerepet játszik a közösségi média. Johnny Football előszeretettel használja Twittert és a képmegosztó portált, az Instagrammot is, utóbbin éppen tegnap tett közzé egy gyöngyszemet.

A képen a Heisman-trófea látható, amelyet nem biztos, hogy olyan komoly becsben tart a clevelandi - egyelőre - csere irányító, mint sokan mások akik korábban megnyerték azt, igaz Johnny Football nem is olyan mint mindenki más. Cleveland második legnépszerűbb sportolója - az első természetesn James Király - sosem ment a szomszédba egy kis polgár pukkasztásért, ezúttal sincs ez másként. Manziel látszólag szereti a trófeát, hiszen jó hasznát veszi, azon tartja ugyanis az arany Rolex óráját, amely amúgy típustól függően úgy 3 és 7 millió forintért kel el a boltokban, de lehet közel 9 milliós modelt is találni.

Johnny Manziel újonc évében nyerte el a Heisman-trófeát, miután ő lett a SEC konferencia első QB-ja aki 3000 yard felett passzolt (adott 24 TD passzt) és 1000 yard felett futott (itt sem aprózta el: 19 TD) egy szezon alatt – 4600 összyardjával már első éves egyetemistaként megdöntötte Cam Newton 2010-es 4327 yardos rekordját.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: Twitter, nytimes.com)