Jump to content

NBA: Irving megsérült, bajban lehet a Cavs

2014. 10. 09. 07:47

Megsérült Kyrie Irving, az észak-amerikai kosárlabda-ligában szereplő Cleveland Cavaliers védője. Az amerikai válogatottal pár hete vb-címet nyerő, a tornán kiválóan játszó kosaras a Cavs edzésén szernvedett bokasérülést, egyelőre nem tudni mennyi kihagyás vár rá.

A Brazíliába készülő Cleveland Cavaliers egyik utolsó edzésén szenvedett bokasérülés a gárda kezdő irányítója, Kyrie Irving. A játékost röntgen-vizsgálatra vitték, amely szerencsére negatív eredményt hozott, tehát Irvingnél nem tapasztaltak szakadást, maximum húzódást, ám a sérülés miatt az irányító nem utazhatott el a Cavs csapatával a Miami Heat elleni brazíliai felkészülési mérkőzésre.

Hogy mekkora a baj, azt még a clevelandi csapat nem hozta nyilvánosságra, mindenesetre Irving egy ilyenkor használatos rögzító "csizmával" a lábán hagyta el az edzőközpontot, hogy mikor állhat ismét David Blatt rendelkezésére azt egyelőre nem tudni. Irving az utóbbi három szezonban összesen 49 mérkőzést hagyott ki sérülés miatt, kiesése érzékenyen érintheti a nagy tereket szövögető clevelandi csapatot.

A Cavs első felkészülési mérkőzésén 107-80-ra verte a Maccabi Tel Aviv együttesét, a meccs legjobbja éppen Irving volt a maga 16 pontjával.

(Fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:cbssports.com)