Jump to content

NFL: decemberben kezdődhet a gyerekbántalmazó Peterson tárgyalása

2014. 10. 09. 08:42

A Sports Illustrated magazin beszámolója szerint Adrian Peterson gyermekbántalmazási pere a december 1-jével kezdődő héten veheti kezdetét. A Minnesota Vikings running backje amiatt kell, hogy bíróság elé álljon, mert pár héttel ezelőtt egy faággal brutálisan elverte négyéves fiát.

Petersonnak tegnap jelenése volt a texasi Montgomery megye bíróságon, ahol nem tett vallomást. A beszámolók szerint a bíróságra elkísérte felesége és szülei is. Peterson amennyiben bűnösnek találják gyerekbántalmazás bűnében, két év börtönbüntetést és 10 dolláros pénzbüntetést is kaphat.

A tárgyalás időpontja a hírek szerint nincs kőbe vésve, az is elképzelhető, hogy már novemberben a hálaadás környékén elkezdik. Ezt szeretné elérni Peterson egyik ügyvédje, aki azt reméli, hogy védencét felmentik és így visszatérhet a pályára és maga mögött hagyhatja ezt a szörnyű történetet.

A running back az első játékhét óta nem játszhatott, csapata felfüggesztette a játékjogát és eltiltotta minden a Vikingsszel kapcsolatos rendezvénytől, eseménytől. Peterson a történtek ellenére megkapja az erre az idényre megállapított 11.75 millió dolláros fizetését.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:necolebitchie.com)