Jump to content

NFL: korán örült az újonc, elkapta a védő

2014. 10. 27. 11:45

A tengerentúli profi amerikai-football bajnokság (NFL) legutóbbi játéknapján a Buffalo Bills a New York Jets ellen lépett pályára. A találkozó második negyedében a Bills újonca, Sammy Watkins amatőr hibát követett el, egy átadás szép elkapása után ünnepelni kezdett, mert már azt hitte, hogy TD-t szerez, ám az ellenfél védője elrontotta a nagy ünneplést. Videón az újonc hibája.

A Bills-Jets mérkőzésen a buffalói irányító saját térfeléről indította Watkinst, aki a passzt a felezővonal előtt pár yardra kapta el gyönyörűen. Az újonc játékos ezt követően hatalmas sebességre kapcsolt, ám pechére az ellenfél védője tartani tudta vele a lépést. Watkins vagy nem érzékelte, hogy mennyire van közel hozzá a Jets játékosa, vagy azt hihette, hogy sokkal gyorsabb nála, mással aligha magyarázható, hogy 5-10 yarddal a TD-terület előtt ünnepeltetni kezdte magát, aminek viszont csúnya "égés" lett a vége. Watkinst ugyanis bérték, az utána vetődő védő összeütötte a lábát, amelynek következtében a Bills játékos elesett, a TD pedig elmaradt. Watkins amatőr hibát követett el, a Bills szurkolói ugyanakkor örülhettek, kedvenceik végül is hat pontos akciót szereztek ebből a "drive-ból" a végén pedig 43-23 arányban nyertek.

Watkinson kívül valószínűleg már csak a Fantasy-ligában érdekelt szurkolók voltak dühösebbek, ugyanis a játékos gyermeteg hibája miatt fontos pontoktól estek el. Mindenesetre a történet valószínűleg jó lecke volt Watkinsnak és természetesen az őt szerepeltető szurkolóknak is.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:wgrz.com;espn.go.com)