Jump to content

Egy füstbe ment terv második felvonása

2014. 11. 13. 08:10

Mexikóban tavaly is rendeztek volna NBA-alapszakasz mérkőzést a Minnesota és a San Antonio között, azonban a csarnokban uralkodó sűrű füst miatt végül elhalasztották a meccset. Otthonában javíthat két patinás franchise, a Boston és a New York is.

2013. december 4-én is otthont adott volna Mexikóváros egy NBA-alapszakasz meccsnek, ám egy meghibásodott transzformátor sűrű füstbe borította a Mexico City Arénát, amelyet ezért kiürítettek, a mérkőzést pedig elhalasztották. Ma hajnalban ismét megpróbálkoznak egy mexikói rendezésű meccsel, ezúttal a Houston Rockets és Minnesota Timberwolves csap össze. A mérkőzés egyértelmű esélyese a Houston, amely ugyan elvesztette legutóbbi meccsét a Golden State ellen, de visszatér Dwight Howard influenzagyanús betegségéből, aki a Houston eddigi egyetlen veresége során nem volt bevethető állapotban. Howard visszatérésével is két sérült kezdőjátékosa van a Rocketsnek, Patrick Beverley és Terrence Jones személyében. A Minnesotánál még nagyobb problémák vannak, hiszen az Orlando ellen megsérült Ricky Rubio és körülbelül két hónapot ki is kell hagynia bokasérülés miatt. Dwight Howard palánk alatti dominanciája mellett még kinti dobásaiban is bízhat a Houston, ugyanis ők vezetik az NBA-t meccsenkénti 13 bedobott triplával.

A Madison Square Gardenbe látogat a gyengécske Magic, így a new yorkiaknak óriási lehetőségük van újra győzelmet aratni. Ha a Magicet sem tudják legyőzni, akkor komoly füttyöt is kaphat a Knicks, amely legutóbbi 4 otthoni meccsét megnyerte az Orlando ellen.

A Boston a még mindig Kevin Durantet és Russell Westbrookot nélkülöző Oklahoma City Thundert fogadja, ráadásul a legutóbbi meccset kihagyó Rajon Rondo vezetheti ismét a keltákat.

Az idegenben nyeretlen Lakers most is szinte esélytelenként próbálja meg felvenni a harcot a New Orleans Pelicans ellen. Anthony Davis kirobbanó formában van, Kobe Bryant pedig tovább üldözheti Michael Jordant az örökranglistán.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:gannett-cdn.com)