Jump to content

NFL: apa-fia párosért verseng a Bills, a 49ers és a Raiders

2015. 01. 06. 10:30

Tengerentúli lapértesülések szerint az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban szereplő Buffalo Bills együttese kivetette a hálóját Kyle Shanahanre, a Cleveland Browns offensive koordinátorára. A szakember igen kapós, ugyanis két másik csapat is kinézte magának, sőt utóbbiak édesapját is vinnék, aki esetleges új munkahelyén éppen fia beosztottja lenne.

A clevelandi Plain Dealer újság beszámolója szerint a Bills engedélyt kért a Cleveland Browns együttesétől, hogy tárgyalhasson Kyle Shanahannel, a csapat jelenlegi offensive koordinátorával, akit vezetőedzőként szerződtetnének.

Shanahant ugyanakkor két másik csapat is kinézte magának, az egyaránt vezetőedzőt kereső San Francisco 49ers, valamint a Oakland Raiders is. Utóbbi kettő ráadásul vinné a szakember édesapját Mike-ot is, akire mint offensive koordinátorra számítanának, tehát éppen a fia lenne a főnöke.

Kyle és Mike Shanahan korábban már dolgoztak egymással, négy szezonon át a Washington Redskins csapatánál tevékenykedtek és a liga 9. legjobb offensét hozták össze, vezetésükkel a csapat 369.7 yardot teljesített meccsenként.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:zimbio.com)