Jump to content

NFL: Gary Kubiak a Broncos új vezetőedzője - sajtóhír

2015. 01. 19. 12:00

Az ESPN belső informátoraira hivatkozva azt állítja, hogy Gary Kubiak megegyezett a Denver Broncos együttesével és ő lesz a csapat vezetőedzője a jövőben. A szakember a hírek szerint négy évre kötelezte el magát. A hírt amúgy még nem erősítették meg hivatalosan a Broncos háza tájáró, ám Kubiak fiának "Isten hozott itthon Apa" Twitter bejegyzése igen csak sokatmondó...

Ahogy arról a hétvégén honlapunk is beszámolt, Gary Kubiak Denverben járt ahol tárgyalt a Broncos vezetőségével egy esetleges megállapodásról. Nos, az interjú úgy tűnik jól sikerült, ugyanis több oldalról lehet hallani, hogy a szakember négyéves szerződést kötött a denveriekkel. A hírt sem a Broncos sem Kubiak nem erősítette még meg,ám a szakember fiának Twitter bejegyzése minden hivatalos megerősítésnél beszédesebb:

Gary Kubiak a Baltimore Ravens-t hagyta el a Broncos kedvéért, ahol offensive-koordinátor volt. Kubiak denveri szerepvállala csak idő kérdése volt, hiszen a szakember ezer szállal kötődik a klubhoz ahol 1983-tól 1991-ig irányítóként játszott, majd a szakmai stábnak is tagja lett. Kubiak játékosként három Super Bowlt játszott, ám mindegyiket elvesztette, ugyanakkor segédedzőként szintén három nagydöntőnek volt részese és ezeket viszont már megnyerte (kettőt a Denverrel, egyet a 49-ers-el). Az ESPN azt is tudni véli, hogy Kubiakot követi a Ravens irányító-edzője Rick Dennison és a tight-ends edző Brian Pariani is. Azt azonban még nem tudni, hogy Peyton Manning folytatja-e karrierjét és ha igen, akkor azt a Denvernél szándékozik-e tenni, avagy követi egykori edzőjét, John Fox-t a Chicago Bears-hez.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: