Jump to content

NFL: ficammal megúszta a Seahawks-Packers meccs hőse

2015. 01. 20. 12:34

A hírek szerint kificamodott a könyöke Richard Shermannak, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks cornerbackjének. A játékos a Green Bay Packers elleni főcsoportdöntő során sérült meg, ám a hírek szerint a Super Bowl-t nem kell kihagynia.

A Seattle Seahawks-Green Bay Packers mérkőzésnek sok pozitív és sok negatív hőse volt. A történelmi főcsoportdöntőben, melyet a Seahawks nyert meg 16 pontos hátrányról hosszabbításban 28-22-re, Richard Sherman kétség kívül az egyik pozitív hős volt, ugyanis sérülten játszotta végig az utolsó játékrész nagy részét.
Sherman karja egy szerelés során akadt be az ellenfél játékosának a válla és a sisakja közé, így amikor a két játékos elesett, a cornerback könyöke az esés következtében kificamodott. Ez persze csak a mérkőzés utáni MRI-n derült ki, Sherman nem volt hajlandó lemenni a pályáról, komoly fájdalmai ellenére végigjátszotta a meccset, sőt az utolsó pillanatokban döntő fontosságú szerelést hajtott végre lényegében egy kézzel.
Sherman sérülése szerencsére nem súlyos, így a játékos ott lehet a Super Bowlon, melyet a címvédő Seahawks a Tom Brady vezette New England Patriots ellen vív.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)