Jump to content

LeBron visszakapja régi-új társát

2015. 07. 07. 09:15

Mo Williams visszatért az észak-amerikai kosárlabda-liga idei nagydöntőjét a Golden State ellen elbukó Cleveland Cavaliers csapatához. A 32 éves játékos, aki korábban már játszott a Cavs-ben, méghozzá nem is rosszul, LeBron James egyik legnagyobb segítsége lehet, hiszen ponterős és tapasztalt kosarasnak számít.

Mo Williams saját Twitter oldalán jelentette be, hogy visszatér a Cleveland együtteséhez, jóllehet az igazolást még nem hozták nyilvánosságra. A bennfentesek beszámolója szerint azonban Williams érkezése biztosra vehető, a játékos két évre írt alá 4.3 millió dollárért, ezt az AP is megerősítette. A 32 éves játékos tapasztalatára és pontjaira égető szüksége lett volna már korábban is a Cavs-nek, amelyet példátlan sérüléshullám rázott meg az idei rájátszásban, a döntőre például James fegyverhordozói közül a két legjobbat, Kyrie Irvinget és Kevin Love-ot is.

Williams a legutóbbi idényt a Minnesota csapatánál kezdte, majd a Charlotte-hoz került. A szezon során 17.2 pontot átlagolt és volt egy 52 pontos meccse is a Wolves színeiben.

Mo Williams 2008 és 2011 között játszott a Clevelandban, ezen időszak során kifejezetten jól ment neki a játék, 2009-ben az All-Star-válogatottba is behívták köszönhetően többek között a 17.8-as karriercsúcsot jelentő átlagának. A 2010-2011-es idényben a Los Angeles Clippershez került, ám most négy év elteltével visszatér kedvenc csapatához és kedvenc játékostársához.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:lebronjameshq.blogspot.com)