Jump to content

Curry-ék agyonverték LeBronékat - videó

2016. 01. 19. 10:38

A Charlotte Hornets Kemba Walker vezérletével kétszeri hosszabbításban nyert a Utah Jazz ellen az NBA legutóbbi játéknapján. A győztes hazai csapatban Kemba Walker 52 pontot dobott, ami egyéni és klubrekord is egyben. A második ráadásban kilenc ponttal segítette együttesét. A nap rangadóján a Golden State nagyon elverte a Clevelandot, az idény során immáron másodszorra nyertek Curry-ék a Cavs ellen.

Ugyancsak kétszeri hosszabbításban dőlt el a New York Knicks és a Philadelphia 76ers összecsapása - szintén a hazai gárda javára -, míg a Dallas Mavericks egyszeri ráadásban harcolta ki a győzelmet a vendég Boston Celticsszel szemben, akárcsak a Los Angeles Clippers a Houston Rockets ellenében.

A nap rangadóján a tavalyi döntő két érdekeltje csapott össze egymással a címvédő Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers személyében. A rangadó nem hozta a várt színvonalat, a Warriors finoman szólva tönkreverte a Cavs-t, Curry-ék 34 ponttal bizonyult jobbnak LeBron James csapatánál, így a Detorit elleni előző napi vereségük után, ismét visszataláltak a győzelmi ösvényre.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:fansided.com)