Jump to content

Ovecskin is kihagyja az All Star-gálát

2016. 01. 28. 11:14

Hatalmas érvágás az NHL-rajongók számára, sérülés miatt nem vehet részt a hétvégi All Star-gálán Alex Ovecskin. A liga egyik legjobb és kétség kívül legnépszerűbb játékosa mellett a másik ász, Sydney Crosby sem lesz ott a hétvégi eseményen.

 

Az NHL legutóbbi három szezonjának gólkirálya klubja tájékoztatása szerint hosszú ideje bajlódik alsó testi fájdalmakkal, s az orvosokkal történt konzultáció során az a döntés született, hogy a következő napokban pihenni fog a teljes gyógyulás érdekében.

Az orosz csatár a liga szabályai szerint így nem csupán a nashville-i All Star hétvégéről hiányzik majd, hanem csapata azt követő - Florida elleni - első mérkőzéséről is február 2-án.Ovecskint hetedik alkalommal hívták meg az All Star-gálára, s ezúttal ő lett volna a Metropolitan csoport együttesének a kapitánya.

A 30 éves játékos szomorúságának adott hangot amiatt, hogy nem lehet ott a gálán, ám hangsúlyozta, az a célja, hogy jelenleg ligaelső csapatával minél sikeresebb legyen a szezonban, ehhez pedig egészségesnek kell lennie.

 

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:oroszvilag.hu)

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:nhl.com))