Jump to content

Manning mégsem vonul vissza?

2016. 02. 08. 10:31

Peyton Manning, a Denver Broncos irányítója az 50. Super Bowl megnyerését követően - a várakozásokkal ellentétben - nem jelentette be visszavonulását. A legendás játékossal kapcsolatban a Super Bowl előtt rengetegszer elhangzott, hogy talán utoljára lép pályára, korábban pedig egykori csapatáról, a Colts-ról is lehetett hallani, hogy egy mérkőzésre szerződést ajánlanának neki, hogy onnan vonulhasson vissza. Úgy tűnik Manning máshogy gondolja...

"Érzelmekkel teli héten és estén vagyunk túl. Most van egy pár fontos dolog, amely elsőbbséget élvez. Kell egy kis idő, amíg végiggondolom ezeket" - mondta Manning a visszavonulását firtató kérdésekre, hozzátéve, hogy korábbi edzőjétől, Tony Dungytól megtanulta, csak hideg fejjel szabad döntéseket hozni. - "Ma este rengeteg sört fogok meginni, elmondok majd egy imát, s köszönetet mondok annak az embernek, aki megadta nekem ezt a lehetőséget."

Peyton Manning, aki márciusban már betölti 40. életévét, az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott Carolina Panthers elleni 24-10-es sikerrel a liga történetének első irányítója lett, aki két csapattal is Super Bowlt tudott nyerni, kilenc éve ugyanis az Indianapolis Coltsot vezette diadalra. Egyúttal mostantól ő az NFL történetének legidősebb bajnok irányítója.

Az 50. Super Bowlon Manning nem játszott kiemelkedően, mindössze 141 yardot passzolt, s kétszer is elveszítette a labdát. A meccs legértékesebbje így a Broncos legjobb védője, Vonn Miller lett.

 

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter.com))