Jump to content

NFL: Brady érkezésére megugrott a Buccaneers bérleteseinek száma

2020. 03. 20. 12:14

Bár hivatalosan még nem jelentették be Tom Brady érkezését, mégis azonnal megugrott a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers bérleteseinek száma.

 
 

 

Az ESPN arról számolt be, hogy öt–hatezer szurkoló órákat vár az interneten, hogy hozzájusson a bérletéhez, amelynek árát ráadásul – az új vásárlók számára – 15 százalékkal megemelte a klub.Brady a hét elején jelentette be, hogy húsz év után elhagyja a New England Patriots együttesét, majd órákkal később az is kiderült, hogy évi 30 millió dollárért a Tampa Bay Buccaneers színeiben folytatja, de a szerződést még nem írták alá a felek. A 42 esztendős irányító a százéves liga történetében egyedüliként hatszoros bajnok.

A Buccaneers a 2002-es szezon megnyerése óta mindössze kétszer jutott a rájátszásba, de akkor is az első mérkőzésén kiesett, legutóbb a 2007-es szezonban jutott túl az alapszakaszon. A sikertelenség az átlagnézőszámon is meglátszik, ugyanis tavaly 51898 drukker tekintette meg a hazai mérkőzéseket, amely 30. helyre volt elég a 32 csapatos ligában.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay)