Jump to content

Pénteken hajnalban hozzák nyilvánosságra az NFL menetrendjét

2020. 05. 05. 11:30

A koronavírus-járvány természetesen az NFL-re is hatással van, ám eddig nem ismertük, hogy a szezont mennyiben befolyásolja. A hírek szerint pénteken már okosabbak leszünk. 

Az NFL vezetősége azt közölte, hogy továbbra is teljes idénnyel számol, ennek megfelelően jelenti majd be egy háromórás televíziós közvetítésben a szeptember 10-én kezdődő alapszakasz programját.

A Super Bowlt a tervek szerint 2021. február 7-én, Tampában rendezik. Ha a vírushelyzet nem javul, a ligának vannak alternatív ötletei is a mérkőzések lebonyolítására: üres stadionokban, pihenőhét nélkül vagy akár semleges helyszíneken is lehetnek mérkőzések.

Jelenleg a csapatok edzőközpontjai zárva tartanak, a holtszezon programjai pedig virtuálisan zajlanak, az amatőr játékosbörzét (draft) is online rendezték.

Az NFL korábban közölte, idén az összes alapszakasz-mérkőzést az Egyesült Államokban rendezik meg, azaz a tervekkel ellentétben Londonban és Mexikóvárosban sem lesz összecsapás. A brit fővárosban az elmúlt 13 idényben mindig rendeztek találkozókat.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay)