Jump to content

NFL - Detroitban fogadja a Brownst a Bills

2022. 11. 18. 09:42

A Buffalóban és környékén várható hatalmas havazás miatt a Bills Detroitban fogadja a Cleveland Brownst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 11. játékhetén.

Az időjárás-előrejelzések a hétvégvére 30-90 centiméternyi havat és hatalmas vihart jósolnak New York államban, ezért az NFL vezetése csütörtökön úgy döntött, nem kockáztat, és inkább - a Buffalótól 411 kilométerre fekvő - Detroitban, a Lions otthonában, a fedett Ford Fielden rendezi meg vasárnap a Bills-Browns összecsapást.

A 6/3-as győzelmi mutatóval álló, ám legutóbbi két meccsét elveszítő Buffalo így egymás után kétszer játszik Detroitban, ugyanis jövő héten a hálaadásnapi mérkőzésen épp a Lions vendége lesz.

Korábban, 2014 novemberében - ugyancsak a nagy havazás miatt - már játszott hazai meccset Detroitban a Bills, és fölényes, 38-3-as győzelmet aratott a csoportrivális New York Jets felett. Akkor annyi csapadék esett Buffalóban, hogy a játékosok egy részét hómobillal kellett elvinni a reptérre, ugyanis nem tudták kiásni az autóikat.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay, mti)