Jump to content

Egyetlen appban minden, ami a bevásárláshoz kellhet

2012. 06. 01. 16:04

A hétköznapi teendők között jól jön néha egy kis segítség – például a bevásárlásokat is gördülékenyebbé lehet tenni a technológia segítségével! Persze rengeteg praktikus app létezik már, amik arra hivatottak, hogy megkönnyítsék az életünket. Oké, de ki akar egy csomó mobilalkalmazást, ha eggyel is meg lehet oldani a legfontosabbakat? Erre lett megalkotva a MySPAR applikáció, hogy könnyebben menjen a bevásárlás – kuponoktól kezdve a bevásárlólistáig! (X)

SuperShop mindig kéznél!

Egyre több dolog elérhető az okostelefonjainkon keresztül, pont a SuperShop ne lenne az? Mostantól könnyedén tudod a pontokat gyűjteni, ehhez nem kell mást tenned, csak a SuperShop kártyaszámodat és a születési dátumodat megadni az alkalmazásban! Ha ez megvan, akkor a kasszánál már nincs is más dolgod, mint beolvasnod a SuperShop QR-kódodat, így a pontok a vásárlásod után rögtön jóvá is íródnak. Sőt, gondoltunk a környezetünk védelmére is, így az egész folyamat papírmentesen zajlik. Egyszerű, nem?

Zsebeld be a kuponokat!

A MySPAR alkalmazás másik nagy előnye, hogy mindig naprakész lehetsz a legjobb ajánlatokkal és kedvezményekkel! Természetesen az éppen aktuális ajánlatok, akciós füzetek is megtalálhatóak, de a legjobb az egészben, hogy az app használói exkluzív kuponokat is találhatnak! Fontos tudni, hogy a kuponok csak SuperShop programban résztvevők számára érvényesek, ezért mindenképp be kell olvasnod a SuperShop QR-kódodat is, hogy részesülhess a legjobb akciókból!

A teljesség igényével: térkép és bevásárlólista

Persze vannak még igazi „komfortfunkciók” is az alkalmazáson belül – ezek nélkül talán lehet élni, de velük garantáltan könnyebbek a mindennapok! Az egyik ilyen a térkép és nyitvatartás funkció – egy pillanat alatt kiderül, hogy hol vannak hozzád legközelebb nyitva SPAR, INTERSPAR vagy City SPAR üzletek, sőt, azon nyomban útvonalat is tudsz tervezni, hogy még oda is érj zárás előtt!

Mielőtt pedig indulásra kész lennél, kihasználhatsz még egy másik praktikus funkciót: felejtsd el a papírfecniket, hozz létre bevásárlólistát! Terméket nemcsak manuálisan, hanem a vonalkód beolvasásával is hozzá tudsz adni a listához, de a legjobb mégis az, hogy a listákat meg lehet osztani másokkal – ha például a szülőknek vásárolnál be, akkor könnyedén egyeztethetitek, hogy kinek mire is van szüksége!

 

További információk az alkalmazásról a következő linken érhetők el: https://www.spar.hu/myspar/myspar-mobilalkalmazas

(Forrás: Szerkesztőség)