Jump to content

Horvát, spanyol és görög siker csütörtökön

2014. 07. 17. 18:38

Horvátország Franciaországgal, Spanyolország Németországgal szemben diadalmaskodott a budapesti vízilabda Európa-bajnokság csütörtöki napján, a görögök pedig az oroszokat győzték le. Este jön a magyar-szerb meccs!

Az olimpiai bajnoki címvédő horvátok küzdelmes meccsen nyertek három góllal a franciák ellen a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csütörtök délutáni programjában.

A kontinens élvonalába több évi szünet után visszatért franciák a magyar csapattal szemben mutatott agresszív játékukat nyújtották ezúttal is, és a londoni ötkarikás győztes horvátok csak az utolsó negyedben biztosították be sikerüket. A szintén a B jelű hatosban rendezett mérkőzésen a magyarokkal szemben három góllal alulmaradt, a horvátokkal pedig döntetlenre végző spanyolok háromtalálatos különbséggel verték a németeket.

A görög válogatott a záró-negyedben valósággal kiütötte, végül hat góllal legyőzte az orosz csapatot, így egy vereséggel és két győzelemmel állnak, míg az oroszok nyeretlenek az A csoportban.

Az első két csoportkör után százszázalékos magyar válogatott 20.30-tól a legnagyobb riválisok egyikével, a szerbekkel csap össze.

(fotó: bvsc.eu, forrás: MTI)

Látogass el hivatalos Facebook oldalunkra, ahol írásainkat is megtalálod, valamint különleges fotókat és videókat is láthatsz!