Jump to content

A csodás dunai látképpel hív kikapcsolódni a Budapest Borfesztivál

2018. 09. 05. 14:55

Több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borával koccinthatsz a Budai Várban szeptember 6-9. között. A kiváló italok és finom ételek mellett kedvelt zenészek és programok gondoskodnak a jó hangulatról. (X)

Köszöntsd stílszerűen az őszt! Ha ellátogatsz szeptember 6-9. között a Budai Várba, a 27. Budapest Borfesztiválon nagyszerű élményekben lehet részed. A csodás panorámát élvezve megkóstolhatod több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát, és jobban megismerheted a Balaton borait, gasztronómiai és turisztikai kínálatát is, mivel az idei év főszereplője a gyönyörű tóvidék.

A borfesztivál minőségi gasztronómiai ajánlattal várja a vendégeket. A SPAR Grillmobilja például a Regnum húsokból készült grillételeket népszerűsíti a fesztiválon. A Hunyadi udvaron parkoló food truck kínálatában többek között Regnum grill dog, grill kolbász és tépett malacburger szerepel, amelyekhez málna-, bodza és csipkebogyó-szörpöt lehet inni. A jó hangulatról olyan együttesek gondoskodnak, mint a Kiscsillag, Marco Marcovic és barátai, a Stúdió 11 és a Zagyva Banda. A zárónapon pedig megcsodálhatod a Szüreti Felvonulás a Népzenei és Néptánc Gála Ünnepén táncos-zenés forgatagát.

A szakmai programok között a népszerű Pár Borpár játékos kóstolója és a VinAgora borbemutatója mellett újdonságként bemutatkozik a Vinometer online borkóstoló-alkalmazás tematikus borút-kínálata is. A SPAR stand melletti pódiumszínpadon ismert magyar borászok tartanak előadásokat, mint Juhász Ádám, Mészáros Péter, Urbán Péter, Áts Károly, Bock József és Kovács Zoltán.

A rendezvény kapcsán idén is megjelenik a SPAR Borkatalógus. Ebben szeptember 5-től kezdődően három héten keresztül több mint 200-féle bort kínál kedvezményes áron az üzletlánc, közöttük VinAgora díjnyertes tételeket és SPAR Válogatás borokat.

A borfesztiválon 2018-ban is tanúságot tehetsz önzetlenségedről a Jótékonysági Borárverésen vagy az Autistic Art Alapítvány támogatásával. A SPAR idén is licitál a jótékony célú borvásáron, melynek kedvezményezettje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a bevételt pedig a legsúlyosabb fogyatékkal élők egyik otthonának felújítására fordítják.

A 27. Budapest Borfesztiválra kedvezménnyel is eljuthatsz. Akik 2018. augusztus 23. és szeptember 5. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 10.000 forint felett vásárolnak, a kasszánál egy 50%-os kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyet a borfesztivál pénztáraiban válthatnak be napijegyre, így a fesztivál belépőjegyét fél áron szerezhetik be.

www.aborfesztival.hu

(Forrás: Szerkesztőség)