Jump to content

5 karácsonyi ajándékötlet az INTERSPAR-ból

2018. 12. 18. 15:05

Az ünnepi készülődésben a legjobb ötlet, ha az ajándékvásárlást összekötjük egy bevásárlással is, azaz irány egy INTERSPAR! (X)

Gyermekek boldogsága

Karácsonykor a legjobb egy közös társasjátékozás, amely órákon át tartó felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Velük a kicsiknek megmutathatjuk, hogy nem a tárgyak a fontosak, hanem a közösen eltöltött idő és egymásra figyelés. Az INTERSPAR-ban idén is megtalálja mindenki az izgalmas és szórakoztató társasokat.

Az egész családnak

A fa alá kiváló választás egy strapabíró bőrönd, amely jó szolgálatot tesz majd akár már jövő tavasszal. Az INTERSPAR karácsonyi kínálatában minőségi és kedvező árú utazótáskák, bőröndök is megtalálhatóak, amelyek nem csak a profi, de hobbi utazókat is jól kiszolgálják hosszú távon.

 

A sütés-főzés bajnokainak

Egy minőségi serpenyőszett, vagy edénykészlet mindig jó választás a sütést-főzést kedvelő háziasszonyoknak, sőt a konyhában magukat kiválóan feltaláló férfiaknak is. A SPAR ünnepi ajánlatai által olyan minőségi konyhafelszerelésekkel lepheti meg szeretteit, amelyekkel gyerekjáték lesz a finomságok elkészítése, s tartósan jelentenek minőségi megoldást a sütés-főzéshez. 

Egészségtudatos receptek

E mellé kiváló ajándék az ÉT&REND az egészségtudatos táplálkozás iránt elkötelezett rokonoknak és barátoknak. A kötet több szempontból is praktikus: egyrészt biztos tippeket ad a villámgyorsan elkészíthető finomságokhoz, de ahhoz is remek ötleteket kapunk, ha órákra birtokba szeretnénk venni a konyhát.

Ízélményt is adhatunk

A SPAR Premium termékcsalád ínyencségei garantáltan örömteli pillanatokat varázsolnak az asztalra, legyen szó bármely hétköznapi vagy ünnepi étkezésről. Hogy mi is kerüljön az ünnepi asztalra, azzal kapcsolatban a SPAR karácsonyi ínyenc katalógusa mutat irányt: minőségi élelmiszerek, különleges ünnepi italok, prémium édességek és egyéb ínyencségek várják, hogy felszolgálják őket a családnak.

https://www.spar.hu/hu_HU/ajanlatok.html

(Forrás: Szerkesztőség)