Jump to content

Csomagoljuk finom ételeket az uzsidobozba!

2019. 10. 25. 17:35

Kisgyermekes szülőként az egyik legnagyobb kihívás, hogy olyan tízórait, uzsonnát állítsunk össze csemetéink számára, ami nem csak finom, hanem minőségi és változatos is. Ebben segít neked a SPAR Uzsidoboz programja. Ha neked van jó uzsonnaötleted, posztold és nyerj! (X)

A tízórai, uzsonna nagyon fontos része a gyermekeink napi étkezésnek, a szülők számára viszont komoly fejtörést okoz nap mint nap, hogy finom, ugyanakkor változatos élelmiszerek, gyümölcsök kerüljenek a dobozokba. A tudatos étkezés a pozitív életvitel egyik alapja, s különösen fontos, hogy a gyermekek és a fiatalok megfelelő mennyiségű és minőségű, tápanyagokban gazdag élelmiszereket fogyasszanak minden napszakban. Az egészségtudatos életmód iránt elkötelezett SPAR Uzsidoboz programja kézzelfogható segítséget ad a kiegészítő étkezésekhez: nemcsak az uzsonnához, tízóraihoz hasznos táplálkozási tudnivalókkal és inspirációkkal látják el a szülőket, nagyszülőket, hanem arra bíztatják őket, hogy osszák meg osszák meg ők is az uzsonnáikról készített fotóikat.

A kezdeményezés egyik legfontosabb eleme a SPAR uzsonnakészítő versenye. Az internetes kihívásában résztvevők a kreatív uzsonnafotók megosztása mellett egymást is segítik tapasztalataikkal, ötleteikkel és tanácsaikkal.

 

POSZTOLJ UZSIT ÉS NYERJ!

Nem kell mást tenned, mint hogy uzsonnát készíts gyermekednek, legalább 1 SPAR saját márkás só- és cukorcsökkentett termék felhasználásával, majd fotózd le és posztolj minimum 2 alkalommal az Instára a #sparuzsi #uzsonnaprogram #spareletmod hashtagek használatával 2019. november 16-ig!

A legjobbnak ítélt fotók, ételötletek gazdái személyesen is részt vehetnek a november végi uzsonnakészítő versenyen, ahol értékes meglepetéseket, fődíjként pedig egy Electrolux álomkonyhát vihetnek haza. A versenyzők hidegkonyhai tudományát Ördög Nóra, a SPAR háziasszonya, valamint a SPAR Életmód Programjának szakértője Turcsák Katalin táplálkozástudományi szakértő, illetve ismert véleményvezérek értékelik.

A részleteket itt találod: www.uzsonnaprogram.hu

(Forrás: Szerkesztőség)