Jump to content

Lásd rózsaszínben a világot! – Itt a 10 éves Rosalia Fesztivál programja

2021. 06. 21. 06:00

Jó ideje arra várunk, hogy együtt élvezhessük az élet és a nyár örömeit – például egy felejthetetlen nyárköszöntő fesztiválon! Az idén tíz éves Rosalia Fesztivál történetében sok változás történt: az ezer fős közönség harmincezer fősre duzzadt; a Gesztenyéskert helyett a megújuló Városliget lett a helyszín; a kiállítók és a programok száma pedig megsokszorozódott. Idén ráadásul a szakmai főtámogató szerepét a SPAR Magyarország vállalta, így a fesztiválnak saját, országosan elérhető roséja lesz, amit nem mellékesen az üzletek polcain is lehet majd kapni. De ez csak néhány részlete a számtalan „jubileumi” meglepetésnek. (X)

Nincs szebb szín a rosénál

Idén ez a mondat lett a fesztivál szlogenje, ami nemcsak a saját márkás borra utal, hanem egy több, mint száz fős pályázatra is, aminek keretein belül a nyár legszerethetőbb roséját keresik. A szerethető rosé kiválasztására pedig mindenkinek a véleményére szükség van. Ha te is szeretnél kóstolni és szavazni, akkor a Városligetben 2021. július 2. és 4. között – védettségi igazolvánnyal – megteheted!

Üde ízek

A hagyományokhoz híven ételkülönlegességekben sem lesz hiány. A Bolka Bonbon már kötelező szereplőnek számít, makaronok és bonbonok mellett debütál a házi készítésű fagylaltjuk, de torták, szorbék és házi limonádék is lesznek még. Természetesen azokra is gondoltak a szervezők, akik a klasszikusabb gasztronómia kedvelői, ők a Vitéz Kürtős faszénparázson sült friss kürtőskalácsai mellett a Pizza ME autentikus, olasz pizzái közül választhatnak.

Egy kis támogatás

A Máltai Manufaktúra kétségtelenül egy különleges nonprofit társadalmi kezdeményezés. Céljuk, hogy Magyarországon minél több felzárkózó településen biztosítsanak munkahelyet. De hogy jön ez a Rosalia Fesztiválhoz? A Máltai Manufaktúra kitelepülésén a gyulaji és tiszabői kisüzemekben készült természetes ízvilágú süteményeket, krémeket és lekvárokat is kipróbálhatjuk. Ezek a sokak által megszeretett termékek mind olyan emberek kezei alatt készültek, akik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által kaptak lehetőséget erre – minden vásárlással őket támogatjuk.

Féláron szeretnél jönni?

Erre is van megoldás! Amennyiben 2021. június 17. és június 30. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 10.000 forint felett vásárolsz, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapsz, melyet a Rosalia - Rosé és Pezsgő Liget rendezvényen válthatsz belépőjegyre. 

Töltsünk el közösen egy szép nyári napot a városligeti fák árnyékában, beszélgessünk, borozgassunk, falatozzunk, és válasszuk ki az idei év legszerethetőbb roséját és pezsgőjét!

További részletek és jegyek: www.rosalia.hu

(Forrás: Szerkesztőség)