Jump to content

Úszás: Lopással vádolják az olimpiai bajnok úszónőt

2014. 12. 12. 14:35

A korábbi világ és olimpiai bajnok úszónőt, Laure Manaudout azzal vádolták meg, hogy 200 euró értékben ajándékokat lopott a párizsi Disneylandből. A korábbi sportolónő cáfolja a híreket.

A Manaudou-család jól ismert név az úszóberkekben, hiszen a testvére, Florent 2012-ben lett Londonban olimpiai bajnok, 50 méteres gyorsúszásban. Laure, aki 2013-ban vonult vissza az úszástól, amúgy sem élt botránymentes életet, most itt a következő ügye. Egy barátjával és kislányával Dineylandbe látogatott. Akkor tartoztatták fel, mikor fizetés nélkül próbált távozni egy boltból. Nála 200 euró értékben voltak nála ajándéktárgyak, míg a barátjánál 300 eurónyi.

Manaudout végül figyelmeztetés mellett elengedték, büntetést nem kellett fizetni. Az úszónő facebookon cáfolta az ellen felhozott vádakat:

„Az újságírók hazudnak! Fel vagyok háborodva, nem tölthetek időt a lányommal, anélkül, hogy valaki ne zavarna minket és dolgokat találnak ki rólam.” – írta.

Manaudout eddigi botrányai főleg szerelmi vonalról kerültek ki. Viharos kapcsolata Luca Marinnal, illetve a meztelen képei is címlapra kerültek. A botrányok tehát továbbra sem csendesülnek körülötte, ezekről írt októberben megjelent könyvében, „Between the lines” (értsd: Úszópályák között). Lehet ez egy furcsa marketingfogás a könyvnek?

(PL)

(forrás: the guardian.com fotó: gentside.com)