Jump to content

Golf: Woods szenvedése folytatódhat

2015. 01. 05. 17:00

Már csak egy hét és kezdetét veszi a PGA Tour 2015-ös versenyszezonja. Az évad első versenye előtt az egyik legrangosabb tengerentúli szakportál különböző kérdéseket intézett az általa legjobbnak vélt edzőkhöz, amelyek többek között Tiger Woods és Rory McIlroy szereplésével voltak kapcsolatosok. Az edzők több kérdésre is meglepő választ adtak, a többség szerint például Woods szenvedése 2015-ben is folytatódni fog.

A golf.com oldal szerkesztői a legismertebb és legelismertebb edzőknek tettek fel kérdéseket, amelyek közül az egyik legérdekesebb Tiger Woods jövőjét firtatta. A 2014-ben pályafutása leggyengébb teljesítményét nyújtó klasszis saját bevallása szerint egészségesen várja az új idényt, ám a szakembereket nem tudta pusztán szavakkal meggyőzni. Abban a kérdésben, amely azzal foglalkozott, hogy vajon a volt világelső kálváriája folytatódik-e 2015-ben, a megkérdezett edzők 47 (!) százaléka igennel felelt, ami azért több, mint meglepő. Az egyik - persze neve elhallgatását kérő - edző szerint Woods teste lehet, hogy készen áll Tour újbóli meghódítására, ám a feje már kevésbé, a sok edzőváltás miatt képtelen lesz kiegyensúlyozott teljesítményre.

A Top-100-ba tartozó edzők azért abban egyetértettek, hogy a szezon nem fog eltelni Woods-győzelem nélkül, ám, hogy az Major lesz-e, abban már eltértek a vélemények. Woods természetesen nem kommentálta a golf.com cikkét, a rajongói szerint majd a pályán fog csattanós választ adni a kétkedőknek. Tiger Woods a hírek szerint február elején indul legközelebb PGA Tour tornán.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:voidlive.com)