Jump to content

Raonic a US Open előtt vált edzőt

2016. 08. 29. 20:39

A hétszeres Grand Slam-győztes John McEnroe nem készíti fel többé a férfi teniszezők világranglistáján hatodik Milos Raonicot.A wimbledoni döntős játékos stábja azért így sem lesz híján a sztároknak vagy éppen legendáknak, hiszen a korábbi világelső, nem mellesleg születésnapját éppen tegnap ünneplő Carlos Moya még mindig ott lesz, hogy segítsen. 

 

Az 57 éves szakember májusban, a füves pályás szezon előtt csatlakozott a kanadai játékos stábjához. Ezt követően Raonic a döntőig menetelt Wimbledonban, ahol Andy Murraytől kapott ki. McEnroe azzal indokolta a US Open rajtja előtt nyilvánosságra hozott döntését, hogy sajtós kötelezettségei „gondot” jelentettek Wimbledonban.

„Úgy gondolom, az a legjobb, ha ezen a ponton különválasztjuk a két dolgot. Ez mindenki életét megkönnyíti – nyilatkozta McEnroe. – A US Open hétfői rajtjára megvan Raonic stábja. Szurkolok neki, kívánom, hogy jól szerepeljen.”

A 25 éves teniszező – akinek edzői csapatához többek között a korábbi világelső spanyol Carlos Moya is tartozik – az első fordulóban a német Dustin Brownnal találkozik.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)