Jump to content

Négy stílusos kiegészítő, amit sportolás közben is viselhetsz

2017. 08. 14. 08:00

Manapság már rengeteg olyan kiegészítőt lehet kapni, ami nagy mértékben megkönnyíti a sportolást. Lehet ez egy kényelmes cipő futáshoz egy jó anyagból készült sport felső, de akár egy óra is amivel az időnket tudjuk mérni mozgás közben. Azonban valljuk be, a legtöbb embernek fontos, hogy az adott kiegésztők stílusosak legyenek és az áruk is megfizethető legyen. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amivel sportolás közben is stílusos leszel.

Karóra

A legtöbb sporthoz nem szoktunk órát hordani, azonban futáshoz, biciklizéshez és akár úszáshoz is remek kiegészítő tud lenni egy megfelelő sport óra.

A dán, Trendhim nevezetű cég kínálatátát néztük meg, hiszen olyan kiegészítőket kerestünk, amik azon kívül hogy megfelelnek a mozgáshoz, stílusosak is és megfizethető áron tudjuk megvásárolni őket . Minden, sporthoz kialakított órájuk rengeteg funcióval rendelkezik, mint például stopperrel, különböző fajta riasztásokkal, világórával és azt is tudnunk kell, hogy 100 méterig vízálló a termék.

 

Karkötő

Mostanában egyre több férfi kezdett el újra karkötőt hordani, hiszen azon kívül hogy stílusos, vagány és kényelmes rengeteg olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amire elsősorban nem is gondolunk, hogy hasznos lehet. Egyre népszerűbbek a paracord anyagból készült karkötők, hiszen a majdnem három méteres 250 kilógramm teherbírású zsinorbòl rengeteg hasznos dolgot lehet készíteni. Az óraszíjtól kezvde a cipőfűzőig bármit készíthetünk belőle, de akár még egy függőágyat is felköthetünk vele egy fára.

  

Napszemüveg

A napszemüveg egy elengedhetetlen kiegészítő leginkább a nyári időszakban amikor sportolunk, hiszen nem is gondoljuk, azonban az egyre fokozódó napsugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is hihetetlenül ártalmas.   Mielőtt szemüveget választunk sportoláshoz van néhány dolog, amit fontos figyelembe venni. Lényeges, hogy a szemüveg illeszkedjen rendesen a fejünkhöz, hiszen ha kényelmetlen az általunk választott darab, nem tudunk rendesen koncentrálni a sportolás adta pillanatokra. A másik fontos dolog, hogy  a szemüveg rendelkezzen megfelelő lencsével, ami rendesen védi a szemünket. Sok termék hosszabb idő után kezd el torzítani, ezáltal nem védi a szemünket úgy ahogy eredetileg kellene.

 

Pénzcsipesz

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor sportolni megy a szabadba és a lehető legkevesebb dolgot szeretné magával vinni, azonban sose tudhatjuk, hogy mikor lesz pár száz forintra szükségünk. Az ilyen alkalmakra a legjobb megoldás egy pénzcsipesz, hiszen könnyű, nem húzza le a nadrágunk zsebét és akár a sportnadrágunk legkisebb zsebébe is belefér. Manapság már rengeteg stílusú darab közül tudunk válogatni, azonban fontos figyelembe venni a vásárláskor, hogy minél kisebb és vékonyabb legyen a termék.

  

Azon kívül, hogy rengeteg fajta kiegészítő közül tudunk válogatni a webshopban, minden terméket 1-5 munkanap alatt ingyenesen kiszállítanak. Ha bármiféle probléma merülne fel a rendelt termékkel kapcsolatban, a cég 365 napos pénzvisszatérítést biztosít minden vásárlónak.

(Forrás: Szerkesztőség)