Jump to content

Pénteken bemutatkozik a balszélső Bolt

2018. 08. 28. 22:59

Pénteken egy felkészülési mérkőzésen mutatkozik be az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatánál a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt.

 

A versenyzéstől tavaly visszavonuló sprintersztár egy hete edz a klubnál, amellyel hathetes próbajátékról szóló megállapodást kötött.

Az egyesület közleménye szerint könnyen elképzelhető, hogy a találkozót – amelyen előreláthatólag 15-20 percet kap majd a balszélen bevethető Bolt – 12 ezer néző előtt rendezik majd meg.

„Természetesen izgulni fogok, hiszen ez nem egy jótékonysági mérkőzés. Biztosan fogok hibázni, de azon leszek, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, és büszke legyek” – mondta a 32 éves világcsúcstartó. Hozzátette, elsősorban az irányváltásokkal vannak még problémái: „Nem vagyok hozzászokva a hirtelen megállásokhoz, talán ez jelenti a legnagyobb kihívást, de szerencsére csak október végén kezdődik a szezon, addig még van időm.

A Sydneytől 80 kilométerre lévő Gosfordban működő Mariners a legutóbbi idényben a tízcsapatos ausztrál bajnokság utolsó helyén végzett.

(Forrás: sportrajongo.hu, mti / Fotó: MTI,pinterest, youtube.com)