Jump to content

Djokovic és Murray Nadalból, Kyrgiosból, Federerből és Thiemből gyúrná meg a tökéletes játékost

2020. 04. 19. 18:23

Egy online beszélgetés során összeállította a tökéletes teniszezőt Novak Djokovic és Andy Murray.

A két sztár videós csevegését élőben követhették a rajongók, a kezdeményező brit játékos azt kérte szerb riválisától és jóbarátjától, hogy csak a jelenkor legjobbjai közül válogassanak, akik ellen volt alkalmuk játszani.

A legjobb adogatónak a 17-szeres Grand Slam-bajnok Djokovic az amerikai John Isnert és az ausztrál Nick Kyrgiost tartja, a kétszeres olimpiai bajnok Murray pedig egyetértett vele. Fogadóként a szerb éppen Murrayt tette az élre - mondván, őróla szinte minden szervája visszajött -, míg a skót ugyanezen okból Djokovicot nevezte meg a legjobbnak.

Tenyeres oldalról Djokovic szerint az argentin Juan Martin del Potro, míg Murray szerint a spanyol Rafael Nadal a legveszélyesebb, majd fonákban ismét egymást választották. Utóbbit a háromszoros GS-győztes brit kiegészítette azzal, hogy életében csak Djokovicot látta eddig kemény pályán kifelé csúszva hatékony védekező fonákot ütni.

Röptében mindketten főként a svájci Roger Federert dicsérték, mentálisan pedig a 32 éves Djokovic és egy héttel idősebb beszélgetőpatnere is Nadalt tartja a legnagyobbnak. Erőnléti szempontból a szerb - Nadal mellett - az osztrák Dominic Thiemet és a spanyol David Ferrert nevezte meg, míg Murray a francia Gae:l Monfilst emelte ki, ám végül a bicepszét nevetve mutogató Djokovicra szavazott.

A több mint tízperces videót eddig csaknem 250 ezren tekintették meg az ATP honlapján.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay)