Jump to content

NB 1: A Lazióból ismert brazil védő köthet ki Szombathelyen

2014. 08. 10. 02:03

Emílson Cribari révén Serie A tapasztalattal rendelkező védőjátékossal erősítheti meg keretét a Haladás. A korábbi Lazio játékos Tomasso Rocchi ajánlására utazik Magyarországra, és kedden már alá is írhat a Halinak.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy Tomasso Rocchi révén ex-Lazio játékos köthet ki a Haladásban. Rocchi után most újabb név merült fel, a brazil védő Cribari személyében. Cribarit korábbi csapattársa, Rocchi győzte meg, hogy érdemes tárgyalóasztal mellé ülnie a szombathelyi vezetőkkel, ráadásul nyilván Rocchi személye is sokat nyomott a latban (mint említettük, az olasz csatár is könnyedén elképzelhető, hogy a Haladásban folytatja). Cribari Brazíliából utazik vasárnap Magyarországra, otthonában egyéni edzésekkel tartotta formában magát. Elmondta, hogy Olaszország lett volna a célja, de a Haladás hosszú távú projektje elnyerte tetszését, és nemzetközi kupában szeretne játszani a csapattal.

A Haladás vasárnap a Diósgyőr otthonába látogat, a meccsel kapcsolatos hír, hogy a Hali legértékesebb játékosa, Radó András sérülés miatt nem szerepelhet Miskolcon.

(Fotó: sport.stv.tv)