Jump to content

NB 1: A PAFC-nál edz, de külföldi szerződésre vágyik az ex-ferencvárosi

2014. 08. 11. 15:32

Laczkó Zsolt, a tavasszal még a Ferencvárosnál szereplő balhátvéd Felcsúton készül az új szezonra. Azonban menedzserével, Filipovics Vladannal együtt a játékos célja mindenképpen az, hogy ismét megmutathassa magát külföldön a 27 éves játékos.

Laczkó az Nemzeti Sport Online-nak adott interjújában elmondta, hogy nem egyszerű a jelenlegi helyzet, és szeretné, ha minél előbb rendeződne a sorsa. Olyan csapathoz vágyik, ahol bíznak benne, és ismerik, sőt elismerik képességeit. Itt a Ferencvárosra is utalhatott, hiszen mikor a téli átigazolási szezonban hazatért nevelőegyesületéhez, biztos nem erre számított, hogy ilyen kevés játéklehetőséget kap.

A Fradi nyáron ráadásul az ő posztjára is igazolt, Predrag Bosnjakot a Haladástól, szóval nem meglepetés, hogy Laczkó máshol folytatja. Elmondta, hogy Felcsúton korrektek vele, edzőmeccsen is pályára léphetett, és dicsérte a szakmai munkát is.

Laczkó a Fradi előtt Olaszországban futballozott, a Padova, a Vicenza, és a Sampdoria színeiben, de előtte megfordult Angliában és Görögországban is.

(Fotó: nso.hu)