Jump to content

NB 1: Emberhátrányban egyenlítve őrizte meg veretlenségét a Paks

2014. 08. 15. 22:43

Bár korán vezetést szerzett a Puskás Akadémia, és a második félidőben egy kiállítás miatt emberelőnybe is kerültek a hazaiak, mégsem sikerült megszerezniük idei első győzelmüket. Az 1-1 azt jelenti, hogy a Paks továbbra sem talált legyőzőre.

A találkozó kimondottan jól indult a PAFC számára, Lencse harcias labdaszerzése után a rutinos Tóth II Balázs góljával már a hetedik percben előnybe kerültek a hazaiak. Ez volt a Paks első kapott gólja az idei bajnokságban. A Puskás Akadémia FC pedig nemcsak idei első győzelmére hajtott, hanem összességében is az első sikerre a Pancho Arénában.

Nem is álltak rosszul, pláne mikor a második félidőben Eppelt kiállította a játékvezető. A paksi támadó Denkoviccsal kakaskodott, könyöklése nem érte el a felcsúti játékost, azonban a bíró a szándékot "díjazva" zuhanyozni küldte a csatárt. Mégis sikerült azonban egy pontot megmentenie a Paksnak. Fiola Attila alapember volt korábban a védelemben, Csertői Aurél azonban ezúttal is csereként számított rá. Fiola meghálálta a bizalmat, nagyszerű gólpasszt adott Könyvesnek, akinek a gól előtti lövőcselét is ki kell emelni.

A Paks ezzel maradt a táblázat élén, hogy a forduló végén is így lesz-e, az a riválisok eredményeitől függ, míg a Puskás Akadémia a döntetlennel is csupán kétpontos.

(Fotó: vidi.hu)