Jump to content

NB 1: Szögletgól és döntetlen a Pécs-Pakson

2014. 09. 19. 20:51

Lapos mérkőzés után az utolsó percekben pörögtek fel az események, a végeredmény azonban 1-1 a PMFC-Paks találkozón.

Egy meglehetősen passzív mérkőzést láthattak az arra kilátogató nézők. A találkozó kezdetén még voltak lehetőségek, Kecskésnek, a másik oldalon pedig Frőhlichnek és Szatmárinak volt helyzete, illetve Molnár jött ki egyszer rosszul a paksi kapuból, de egyébként nem történtek egetrengető események.

A második félidőben is inkább a játék harcos jellege dominált, ebben a mély talaj is szerepet játszott, mely megnehezítette a folyamatos passzjáték kialakulását. Az első kapuralövés fordulás után a 60. percben történt, Eppel lehetőségét az idény közben leigazolt Polekszics hatástalanította. Abszolút igazságos lett volna a 0-0, azonban a lefújás előtt a semmiből vezetést szereztek a vendégek, egy ritkán látható góllal. Bertus végzett el szögletrúgást, a labda pedig érintés nélkül a hálóba jutott a rövid saroknál, pedig álltak ott pécsi védők. Aztán mikor pont elkönyvelte volna mindenki az eredményt, akkor egy hasonló góllal egalizált a PMFC. A gólt Uzomának adták végül, de egy előreívelt szabadrúgást követően igazából Kovács Gáborról jutott a labda a gólvonal mögé.

Ezzel a Paks továbbra is veretlen, bár így bosszúsabb Csertői Aurél és csapata, míg a másik oldalon a megszerzett pont mindenképpen jól jön, Véber György meccs utáni nyilatkozatában azonban minden volt, csak elégedett nem.

(pd)

(Forrás: nemzetisport.hu, sportrajongo.hu ; fotó: paksifc.hu)