Jump to content

NB 1: Megint nem tudott nyerni a Debrecen

2014. 09. 21. 20:34

Tovább folytatódott a Debrecen vesszőfutása idén, a címvédő hazai pályán a Kecskemét ellen sem tudta megszerezni a 3 pontot, gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.

DVSC - Kecskemét 0-0

A bajnokságot rosszul kezdő Debrecennek mindenképpen szüksége lett volna a pontokra hazai pályán a KTE ellen, ennek megfelelően már a meccs kezdetén aktívabban lépett fel Kondás Elemér csapata, többször is Tomas Tujvelnek kellett megakadályoznia a hajdúságiakat a gólszerzésben. Azért a Kecskemét előtt is adódott nagy lehetőség, Bebeto révén, aki már az előző fordulóban a Győr ellen is jól teljesített. Gól nem esett azonban az első 45 percben, 0-0-val vonulhattak pihenőre a csapatok.

Szünet után egyre fokozódott a debreceni nyomás, folyamatosan dolgozták ki a helyzeteket Varga Józsefék, és a labda is többet volt vendégtérfélen. A kérdés egyre inkább úgy tűnt, hogy az lesz, ki tudja-e bekkelni a találkozót a Kecskemét? Végül a válasz az, hogy ki tudta, a DVSC vereséggel felérő döntetlennel hagyhatta el a pályát. Ma egy olyan nap volt, hogy semmi sem jött össze nekik, a KTE-t pedig dicséret érheti szervezett védekezése miatt.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu ; fotó: vidi.hu)