Jump to content

NB 1: Rangadót nyert a Videoton

2014. 10. 25. 22:05

Oliveira és Nikolics góljaival győzni tudott a Vidi a Paks elleni rangadón. Csertői Aurél csapata nagyon összeszedetten játszott, azonban végig a Vidi irányított, és megérdemelten aratott győzelmet. A fehérvári csapat ezzel továbbra is vezeti a bajnokságot.

A mérkőzést eredetileg Pakson játszották volna, azonban a hétközi esőzés miatt a pálya alkalmatlanná vált a játékra, így a két csapat felcserélte a pályaválasztói jogot. Érdekesség, hogy így a Vidi már 9. alkalommal játszhatott a szezonban hazai környezetben.

Az első félidőben a Videoton uralta a játékot, helyzetek nem voltak, de fölényben játszott a listavezető. Mindkét csapat nagyon ügyelt arra, hogy ne nyíljon ki hátul, a rangadó jellege érződött a találkozónak. A legszebb jelenet Kovács István nevéhez fűződött, aki nagyszerű cselekkel tört be a büntetőterületen belülre, azonban Molnár eszén nem tudott túljárni.

A vezetést az 57. percben tudta megszerezni a Vidi, Filipe Oliveira egy szögletet követően lőtt nagy gólt. A végeredményt a hajrában a csereként beállt gólfelelős, Nikolics állította be, aki nagyon messziről gurított az üres kapuba, Molnár ugyanis előrement egy szöglethez az egyenlítés reményében.

Sikerével a Vidi ismét 3 ponttal vezet az MTK előtt.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: origo.hu)