Jump to content

NB 1: pályán a Fradi az MTK és az Újpest is - Beharangozó II. rész

2014. 10. 31. 11:10

Ismét a nagycsapatok jutottak a beharangozó második felére. Szó esik majd a listavezető Videotonról, lesz MTK-Újpest, Fradi-Paks rangadó is, a Debrecen pedig Pápára látogat.

2014. 11. 01. 18:00 Lombard Pápa - DVSC

A Pápa hosszú idő után tudott nyerni nemrég, a Pécs ellen, míg a Debrecen is jó sorozatban van, kitömték a Honvédot, verték a Vidit, és ikszeltek a Fradival egy jó iramú meccsen. Pápán csakis a győzelem lehet a céljuk, és ezzel felzárkózni az élmezőnyhöz.

2014. 11. 01. 20:00 Ferencváros - Paks

A forduló másik nagy rangadója ez. A Fradi döntetlent ért el a Debrecen ellen, míg a Paks hétközi sikerének is köszönhetően már dobogós. A Fradi is oda vágyik, azonban idei forma alapján háromesélyes a mérkőzés. Csertői Aurélra ismét nagy feladat vár a DVTK és Videoton elleni meccseket követően.

2014. 11. 02. 16:30 MTK - Újpest

Fővárosi rangadó, ráadásul a helyszín révén a kispestiek stadionja is érintve van. Az MTK idén abszolút üde színfolt, de az Újpesttől sem vártunk szerintem ilyen jó szereplést. Mindkét csapat aránylag kevés gólt kap, és masszív csapatjátékot nyújt, alapvetően egy kevés gólos mérkőzésre számíthatunk, de benne lehet a levegőben egy nagy adok-kapok is.

2014. 11. 02. 18:30 Videoton - Bp. Honvéd

A fordulót a listavezető zárja, szintén egy edzőváltáson átesett csapat ellen. Csábi József a Nyíregyháza helyett immár a Honvédot irányítja, a két csapat tabellán elfoglalt helye és így céljai azonban nagyjából ugyanazok. Elsősorban nem a Vidi ellen kell nekik nyerniük, de egy bravúr nagyot lendíthetne a fővárosi csapaton. Nikolics kikapcsolása kulcsfontosságú lesz, bár ez idén eddig még egyik csapatnak sem nagyon sikerült.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: nso.hu)