Jump to content

NB 1: Átigazolások és edzőmeccsek

2015. 01. 28. 18:51

Nem apad a program az élvonalbeli együtteseknél, ma is felkészülési találkozókon vettek részt a csapatok. Emellett a tárgyalóasztaloknál is aktívak a klubok, az FTC és a Paks is új játékost igazolt.

A Ferencváros a Győrhöz hasonlóan szélső védőt igazolt, az ecuadori Cristian Ramirez személyében. A fiatal játékos már szerepelt hazája utánpótlás válogatottjában, a tavalyi világbajnokság előtt pedig az utolsó keretszűkítésnél maradt ki. Ramirez kölcsönbe érkezett a német másodosztályú Fortuna Düsseldorftól.

A Paks a kecskeméti Balázs Zsolttal erősítette meg csapatát. Balázs korábban már a Zalaegerszegnél is megfordult, ősszel pedig Bebetoval alkottak hatékony és látványos támadójátékra képes csatárkettőst. Az ősz meglepetéscsapatához még Rodenbücher István, az MTK, az FTC, és a Pápa korábbi védőjátékosa is érkezhet, jelenleg próbajátékon van.

Végezetül a mai edzőmeccsekről. A Győr 1-1-et játszott a Dunaszerdahellyel, debütált Bucsa és Brdarovszki is, Ibanez azonban még csupán erőnléti edzést végzett. A győriek gólját Koltai szerezte.

A Paks még Balázs nélkül, 2-0-ra legyőzte a Honvédot, Báló büntetőjének és az ismét betaláló Harasztinak köszönhetően.

A Pécs a másodosztályú Siófok otthonában ért el 1-1-et, a friss igazolás Weitzer óriási góllal tette le névjegyét.

A Puskás Akadémia idegenben nyert 2-0-ra Mezőkövesden, Hudák és Barcsay góljaival, de a csapatban játszott az újak közül Kleinheisler, Zsótér, és Fiola is, mind kezdőként. A Mezőkövesdben pedig Bajzát volt a kezdő 11 tagja.

A Dunaújváros is 1-1-et játszott, a Szolnok ellen, a Nyíregyháza pedig 3-2-re alulmaradt a Kisvárda ellen, a Kecskemét pedig 1-0 arányban kapott ki a Ceglédtől.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, nemzetisport.hu; fotó: superk800.com)