Jump to content

NB I: Hová lettek az U20-asok?

2015. 02. 05. 22:39

Ahogy a napokban hírt adtunk róla, Koman Vladimir a héten aláírt a diósgyőriekhez. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a 36-szoros válogatott középpályás mindeddig nem futotta be azt a karriert, amit 2009-ben, az U20-as VB után sokan vártak tőle. A mostani transzfer apropóján megnéztük, hogy a bronzérmes csapat tagjai hol tartanak ma.

Gulácsi Péter, akinek nagy szerepe volt a 2009-es sikerben, jelenleg az osztrák bajnokság listavezetőjének, a Red Bull Salzburgnak az első számú kapusa. Sajnos úgy néz ki, hogy ő az egyetlen, aki egy európai középcsapatban gyökeret tudott verni.

A védelemből Debreceni András épp most igazolt a másodosztályú Vasasba, Szabó János azóta is a Paksot erősíti, Szekeres Adrián a Dunaújvárosban játszik kölcsönben, míg Présinger Ádám a szintén másodosztályú Gyirmótban játszik.

A középpályások közül Korcsmár Zsolt a Bundesliga II-ben játszó Greuther Fürth játékosa, Simon Ádám a Videotont erősíti, míg Gosztonyi András újra Koman Vladimirrel játszhat együtt a DVTK-ban.

Az Egervári Sándor vezette együttes támadósorából Németh Krisztián nemrég igazolt a Kansas Citybe, Futács Márkó a Mersin Idman Yurdu csapatát erősíti, míg Balajti Ádám a másodosztályú Mezőkövesdben játszik.


(la)

(forrás: sportrajongo.hu / fotó: 168ora.hu)