Jump to content

NB I: Vadnai visszatér

2015. 02. 23. 22:01

A nemzetközi kupaindulásra hajtó MTK az átigazolási időszak utolsó napján egykori játékosával, Vadnai Dániellel erősítette meg a keretét. Garami József együttese erőn felül teljesített a szezon első felében, ám a rengeteg sérülés miatt nehéz tavasz elébe néznek a kék-fehérek.

A kétszeres magyar bajnok játékos a Sándor Károly Akadémián nevelkedett, és 2006-tól kezdődően hét évig a Hungária körúton játszott. 2008-ban bajnoki címet nyert a budapestiekkel, majd három évvel később a másodosztályt is megjárta az MTK-val. 2013-ban Zsidai Lászlóval együtt igazolt Debrecenbe, azonban Varga József Angliából való hazatérését követően már kevesebb játéklehetőséghez jutott.

A mostani transzfer is azért váratott magára az átigazolási szezon utolsó napjáig, mert a debreceniek Varga esetleges távozása esetén nem engedték volna el a védekező középpályásként és balhátvédként egyaránt bevethető játékost.

Amennyiben bármilyen okból meghiúsult volna Vadnai átigazolása, a kék-fehérek már kapcsolatba léptek Völgyi Dániellel, akitől a győriek készek voltak búcsút venni. Így azonban a 27 éves balhátvéd végül a Lombard Pápához került kölcsönbe.


(la)

(forrás: sportrajongo.hu / fotó: foci-live.hu)