Jump to content

Válogatott: hétfőtől vásárolható jegy a magyar-görögre

2015. 03. 04. 16:00

Hétfőtől árisítják a Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés jegyeit. A DárdaiPál vezette válogatott számára igen fontos találkozót a Ferencváros Üllői úti stadionjában március 29-én rendezik meg.

A szövetség hivatalos honlapján (mlsz.hu) megjelentek szerint a jegyekhez március 19-ig húsz százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni. Ebben az időszakban a legolcsóbb helyek 2800 forintba, a további három árkategóriába sorolt jegyek pedig 3600, 6400, illetve 9600 forintba kerülnek. Március 20-tól ugyanezen belépőket teljes áron lehet megvásárolni.

Az MTI beszámolója szerint jegyeket az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvenni szurkolói kártyával (klubkártyával vagy az MLSZ által kibocsátott futballkártyával).

A magyar válogatott jelenleg a harmadik helyen áll csoportjában, három ponttal lemaradva a csoportot vezető Romániától, míg a második helyezett Észak-Írországgal szemben két pont a hátránya. Dárdai Pál együttese két győzelmet és egy-egy döntetlent, illetve vereséget számlál. A válogatott soron következő ellenfele, Görögország jelenleg a csoport sereghajtója négy mérkőzésen megszerzett egyetlen pontjával.

A március 29-i meccs 20.45 órakor kezdődik majd.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:mti)