Jump to content

Fradi: Dollt csábítják, de esze ágában sincs távozni

2015. 12. 27. 10:03

A német tréner a Bild című napilapnak nyilatkozott. Azt mondta, vannak megkeresései, de nem áll szándékában távozni.
Több külföldi csapat is megkeresett, de én a Ferencváros trénere maradok - mondta egy német lapnak Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője. Nem csoda, hogy többen is elcsábítanák, a szakember kitűnő évet zárt a magyar bajnokság éllovasával.

"Elég stabil csapatunk van, amely a saját játékát játssza, és ez most ennyire elég a magyar mezőnyben" – mondta az M1-en Orosz Pál vezérigazgató a Ferencváros stabil teljesítményéről, amellyel az együttes fölényesen vezeti a magyar bajnokságot. A sportvezető sikeres évre tekinthet vissza, amelyben csapata három trófeát nyert, és jelenlegi 18 pontos előnyével 2004 után újabb bajnoki címben reménykedhet.

A siker nagymértékben Thomas Dollnak köszönhető. A német tréner kétéves munkájának kezd beérni a gyümölcse, amire külföldi klubok is figyelmesek lettek. Doll a Bild német napilapnak adott interjúban elmondta: vannak megkeresései, de nem áll szándékában távozni. Továbbra is az FTC-nél képzeli el a jövőt.

A 49 éves edző meg is indokolta a kijelentését: a zöld-fehéreknél teljes mértékben az elképzeléseinek megfelelően dolgozhat. Thomas Dollt az is motiválja, hogy edzőként először nyerhet nemzeti bajnokságot. Célja eléréséhez legközelebb február közepén kerülhet közelebb, akkor rendezik ugyanis az NB 1 következő fordulóját.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)