Jump to content

Újabb három érkező a Videotonnál

2016. 05. 31. 02:48

Egy hónappal az utolsó, az Újpest ellen 3-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után az ilyenkor szokásos orvosi felmérésekkel megkezdte a Videoton a felkészülést a 2016/17-es szezonra. A keretben természetesen már most vannak változások, ám ez még messze nem a végleges keret, Kovács Zoltánék mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy még jobban megerősítsék a fehérvári keretet a nemzetközi kupaporondon való eredményes szereplés érdekében. 

 

Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak elmondta, a kölcsönből visszatért Zsótér Donát, Horváth Tamás és Lorentz Márton az első csapattal kezdi meg a felkészülést, akárcsak Tischler Patrik, aki a Puskás Akadémia játékosa, jövőjéről később születik döntés.

"Filip Pajovicsnak június 30-án lejár a szerződése, Alhassane Soumah-nak és Braniszlav Danilovicsnak pedig a kölcsönszerződése, ők máshol folytatják pályafutásukat, amelyhez sok sikert kívánunk. A Siófokra kölcsönadott Gábor Péter és Paudits Patrik számára még tart az NB II-es bajnokság, rajtuk kívül Koltai Tamás, Haraszti Zsolt és Tomas Tujvel sem voltak ott a felméréseken, ők a klub engedélyével nem csatlakoztak a csapathoz. Jelen volt a 19 éves Varga Bence, aki a tavaszi idényben, edzőmérkőzésen már bemutatkozhatott az első csapatban" - tette hozzá Kovács Zoltán.

Korábban Barczi Dávid csatlakozott a Vidi keretéhez.

A székesfehérvári csapat címvédőként második lett az OTP Bank Liga legutóbbi szezonjában, így június végén az Európa Liga első fordulójában mutatkozhat be a nemzetközi porondon.

A vidi.hu beszámolója szerint a játékosokra vérvétel, fogászati, ortopédiai, fül-orr-gégészeti és kardiológiai vizsgálatok vártak a felkészülés első napján.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti, vidi.hu)