Jump to content

Magyar-angol - Teljes a keret, mindenki megérkezett Telkibe

2021. 08. 31. 21:06

Immár teljes, 25 fős keret áll Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére Telkiben a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki angolok elleni világbajnoki selejtezője előtt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint kedden - igaz, edzés közben - a Dallasban futballozó Schön Szabolcs is csatlakozott az Anglia, Andorra és Albánia elleni vb-selejtezőkre készülő nemzeti csapat keretéhez. Így szerdától már teljes kerettel készülhet az együttes.

Már korábban elhagyta az edzőtábort Lovrencsics Gergő, akinél a vizsgálatok részleges bokaszalag-szakadást mutattak ki. A Hajduk Split labdarúgója helyére a szövetségi kapitány nem hívott meg más játékost.

A keddi programban az edzés mellett videózás szerepelt, szerdán pedig már a hivatalos edzés következik, amit megelőzően Marco Rossi és Schäfer András részvételével tart sajtótájékoztatót a válogatott.

A csütörtöki, Anglia elleni találkozó a Puskás Arénában 20.45-kor a 2015-ös Bajnokok Ligája döntőjét is vezető török Cüneyt Cakir sípjelére kezdődik. 

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay, mti)