Jump to content

A meccs unalmas volt, de a kedélyek fortyogtak az öltözőben

2023. 04. 23. 19:00

Elég csak a hangos beszéd vagy nevetés, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet. A hangos szóváltás, dulakodás vagy balhézás esetében ez fokozottan igaz.

Még inkább megakad az ember szeme azon, aki nemcsak magára tereli a figyelmet, de ezt ismert emberként teszi meg. A Puskás Akadémia focistái Debrecenben fogadta a Debreceni VSC. Már a meccs sem zajlott simán, de csak a játékidő után fajultak el igazán a dolgok.

Az egyik debreceni játékost, Ferenczi Jánost kiállították a játékból, amit sérelmezett és még a meccs után, az öltözőben is méltatlankodott. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága emiatt az említett játékost 3 meccstől való eltiltást kapott.

Az amúgy unalmas meccs 88. percéig szinte semmi sem történt, akkor az állás még 0:0 volt. Az unalmat az törte meg, hogy a bíró sorra osztogatta a sárga lapokat, és Ferenczi esetében ez pirossá minősült, így kiállították. Az öltözőben azonban nemcsak a debreceni focista háborgott, hanem Dzsudzsák Balázs is sportszerűtlen viselkedést tanúsított, ami esetében 2 mérkőzéstől való eltiltást jelentett.

(Forrás: sportrajongo.co.hu / Képek: Pixabay (A képek illusztrációk)