Jump to content

FTC: Egykori német válogatott érkezhet

2014. 06. 10. 12:30

Németországi sajtóéresülések szerint a Ferencvárosban folytathatja pályafutását Benjamin Lauth, az 1860 München korábbi ötszörös német válogatott játékosa. Lauth a német Bild című lapnak nyilatkozott az esetleges klubváltásról, amely még messze nem biztos, ugyanakkor az beszédes tény, hogy a Fradi jelenlegi edzője, Thomas Doll korábban a Hamburgnál már dolgozott együtt a gólerős csatárral.

Benjamin Lauth a Bildnek két lehetőségről beszélt, az egyik egy ausztráliai kaland, melyben nem valószínű, hogy belevág, míg a másik a Ferencvárost érinti. A 32 éves német játékos a lapnak elárulta, hogy nagyon érdekes ajánlatot kapott a zöld-fehérektől, kecsegtető számára, hogy a csapat gyönyörű új statdiont kapott, valamint megemlítette, hogy Budapest egy nagyon szép város.

A játékos leigazolását ráadásul még az is elősegítheti, hogy Lauth korábban két éven át dolgozott Thomas Dollal, a Fradi jelenlegi szakvezetőjével, illetve, hogy a legnépszerűbb magyarországi csapat jövőre az európai kupaporondon is kipróbálhatja magát.

Azt, hogy az ügy milyen fázisban van jelenleg, nem lehet tudni, viszont azt biztos, hogy egy jó erőben lévő Benjamin Lauth hatalmas erősítést jelentene a bajnoki bronzérmes számára.

(Fotó:bild.de)