Jump to content

Átigazolási piac: újabb Atletico játékos a Chelsea célkeresztjében

2014. 06. 17. 12:13

A brazíliai labdarúgó világbajnokság alatt sem áll le az átigazolási piac, repkednek a nevek, leginkább a Premier League-el kapcsolatban. Az átigazolások terén igen aktív Chelsea például újabb Atletico játékosra vetette ki a hálóját, a hírek szerint Filipe Luis lehet José Mourinho következő igazolása.

Azok után, hogy a londoni klub bejelentette Cesc Fabregas érkezését és minden bizonnyal Diego Costa is náluk köt majd ki, újabb a spanyol bajnokságban szereplő futballistával hozták hírbe José Mourinho együttesét, aki nem más, mint az Atletico Madrid védője, Filipe Luis. Az angol Daily Mail szerint Luis minden bizonnyal kékre váltja a piros-fehér szerelését, mindehhez persze klubja beleegyezése is szükségeltetik majd.

A játékos kivásárlási ára 21 millió font, ám azt megszokhattuk már a Chelsea esetében, hogy a tulajdonos Roman Abramovic olyen apróságokon nem szokott fennakadni, mint a vételár nagysága. A 28 éves brazil védőt egyértelműen Ashley Cole pótlására nézte ki magának José Mourinho.

(Fotó:zimbio.com)